HTML

Doktor MMA

Friss topikok

  • slingsh0t: Nick Diaz egy pöcs. Egyébként mit szólsz, dec 30. King Kong vs Godzilla? (2011.09.08. 09:02) UFC 134 RIO
  • slingsh0t: Kiváló meccsek voltak, de a legsúlyosabb akkor is Hallman bugyija volt. Dana White 70.000 $ bónusz... (2011.08.07. 16:33) It's TIME! + UFC 133

Címkék

Archívum

2011.08.03. 12:58 doktormma

It's TIME! + UFC 133

Hölgyek, Urak, MMA fans!

Útnak indul Doktor MMA blogja, kizárólag rendelési időben, recept nélkül. Konzultálni sem érdemes kezelőorvosunkkal és gyógyszerészünkkel, tanulván "The Great" Nate Marquardt esetéből.

Most szombaton (a világ szerencsétlenebbik felén, vasárnap) újra UFC. A 133-as találkozó nehezen összeállt mezőnye tartogat némi izgalmat számunkra. Az idén megsérült Rashad Evans helyett Jon Jones hívta ki, és verte meg a UFC Lightheavyweight bajnokát Mauricio "Shogun" Rua-t, nem mellékesen bemutatta a legérettebb és összetettebb fiatal bunyós képét (23 év) a ketrec történetében. Így a sérülésből visszatért Evans egy kihívói cím meccsért harcolt volna a hétvégén "Mr. Wonderful" Phil Davis-szel. Ám a sors és Davis térde nem így gondolta, akárcsak Lyoto Machida, aki a bérezéssel nem volt megelégedve, ezért a ketrec másik sarkában Tito Ortiz áll (legalább is a bejegyzés írásakor).

 

Az esemény co-main event párosítása Rick Franklin és Antonio Rogerio Nogueria ütközet is elmarad végül, Little Nog váll sérülése miatt. Helyükre Vitor Belfort vs. Yoshihiro Akiyama mérkőzését szervezték meg. A card-on szerepelt volna Vlagyimir Matyusenko és Alessio Sakara, de ők is tovább növelték a balcserencsés sérültek táborát.

Rashad Evans számára könnyebbnek látszik a Tito-n keresztül vezető út a címig. Azt gondolom a harc minden elemében a Bad Boy fölé nőhet, de nem várok idő előtti befejezést. Ortiz Ryan Bader-nek kiosztott verése nagyon hatásos visszatérés volt, de meglepődnék a további sikeres folytatáson.

Talán jobban jártunk nézőként Nogueira sérülésével, mert a legutóbb motiválatlan Franklin és az elmúlt két meccsen szürke brazil helyett (bár túlzottan színes sose volt) két olyan bunyós kap teret, akik nem hoztak össze még unalmas meccset. Legutóbb mindketten a vesztes oldalon álltak, meg van ez esélyük, hogy egy nagy név ellen újra bizonyítsanak. Ha a meccs nagy része állva zajlik, akkor Belfort KO-TKO-s győzelmét várom. Abban az esetben viszont pont olyan nevetségessé válik a japán UFC-s mérlege (1-3), mint a beceneve (Sexyama).

Lesz még két harcos az este aki nagy csatát vívhat, a fiatal tehetség Rory MacDonald és az érthetetlenül under card-ra száműzött Matt Hamill (Jones elleni DSQ meccs kivételével utolsó 5 meccs mérlege 4-1).

 

doktormmablog@gmail.com

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://doktormma.blog.hu/api/trackback/id/tr603122634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slingsh0t 2011.08.07. 16:33:01

Kiváló meccsek voltak, de a legsúlyosabb akkor is Hallman bugyija volt. Dana White 70.000 $ bónuszt adott Brian Ebersole-nak, hogy ilyen gyorsan sikerült eltakarítania ( “for getting those horrifying shorts off of TV as soon as possible.”).
süti beállítások módosítása